Ideile Gazetei

Moda Young!

Articol de Theodor Jumătate, George Ştucan  —  Monday 30th of November -0001 12:00

În fiecare zi de luni veţi avea o nebunie de ziar online multimedia. Cu fotbal, dar şi cu sporturi extreme, plus o mulţime de efecte speciale


S-a lansat! De azi, Young gsp e al vostru! Nu-l găsiţi la chioşcuri, ci numai în computere, accesînd adresa www.ygsp.ro. Şi îl veţi putea răsfoi, chiar dacă e online, în fiecare săptămînă, în fiecare zi de luni!

E un ziar crazy, creativ, cu grafică modernă, nonconformistă, care combină într-un ritm nebun fotbalul cu extreme sports, pigmentate cu noutăţi din lumea jocurilor video, ştiri şi filmuleţe trăsnite din sport. Totul legat de voi printr-o mulţime de butoane, care vă vor ţine mereu conectaţi.


Ziar multimedia
Ca o noutate, Ygsp va îmbina toate canalele de informare media: text, foto, video şi audio, devenind un ziar multimedia. Practic, veţi putea citi, vedea şi auzi în acelaşi timp. De pildă, accesînd rubrica auto, veţi descoperi o maşină în adevăratul sens al cuvîntului. Veţi citi informaţii tehnice despre aceasta, o veţi vedea, o veţi urmări în mişcare şi îi veţi auzi motorul.

Totul pentru interactivitate
Ygsp are ca principal scop interactivitatea. În paginile ziarului sînt inserate butoane speciale pentru postarea de comentarii, precum şi casete create pentru cititori, în care sînt invitaţi să ne trimită materiale proprii. Iar acestea ar putea fi publicate în viitoarele numere.

Intră şi tu pe Ygsp.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.