Liga 1

Păcăliţi de Brandan

Articol de Cristian Marinescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cu un om în plus din minutul 70 şi cu un penalty primit în prelungiri, Urziceniul nu a reuşit să învingă la Piteşti


FC Argeş şi Unirea au luat, fiecare, cîte un punct în partida de aseară, disputată în Trivale. Şi asta cu largul aport al oaspetelui Brandan. Cel care a executat mult peste poartă balonul pus la punctul cu var de Bogaciu, în urma unui fault clar în careu al lui Stan asupra lui Rusescu, în minutul 92!

Pînă atunci, cele două echipe şi-au împărţit reprizele, cu tabela de marcaj îngheţată şi cu elevii lui Dan Petrescu care au evoluat cu un om în plus după eliminarea lui Bălaşa din minutul 70. Dacă ialomiţenii au controlat prima parte, gazdele s-au evidenţiat în cea secundă. Insuficient însă pentru vreuna dintre echipe, astfel că meciul s-a încheiat nedecis, 0-0. Un rezultat care păstrează Unirea în plasa liderului Dinamo, la 3 puncte, în timp ce FC Argeş se scaldă în continuare în "apele" mijlocului de clasament al Ligii I.


Penescu: "A început vînătoarea echipelor mici!"
Patronul piteştenilor, Cornel Penescu, a lansat aseară un nou atac dur. "A început sezonul de vînătoare al echipelor mici. Unirea este o echipă bine susţinută şi îşi ia toate măsurile pentru a cîştiga punctele. Eliminarea lui Bălaşa a fost complet gratuită. Penalty-ul din minutul 92 a fost corect acordat, însă Dumnezeu ne-a ajutat", a spus Penescu, deranjat de arbitrajul lui Aurel Bogaciu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.