Liga 1

Moldovan vede Rapidul în top: "Se poate bate pentru titlul!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 09 martie 2009

Viorel Moldovan a comentat pentru gsp.ro analiza lui Ion Crăciunescu a meciului FC Vaslui - Poli Iaşi (2-0), după ce fostul mare arbitru internaţional a spus că la ambele goluri marcate de Farkaş vineri s-ar fi putut fluiera fault în atac! Totodată, acesta crede în forţa Rapidului de a se lupta pentru titlul de campioană în acest sezon.

"E multă gargară, multă vorbărie. O fi Ion Crăciunescu expert, dar victoria noastră nu poate fi pusă la îndoială. Se exagerează cu discuţiile acestea despre arbitraj", crede Moldovan.

"Mie îmi place că am o echipă agresivă care nu se dă la o parte de la duelurile fizice, dar nu poţi fluiera fault la orice luptă dată în careu. Noile achiziţii ale Vasluiului s-au adaptat rapid, aştept ca echipa să crească în valoare", a mai adăugat antrenorul echipei moldave.

Referitor la lupta pentru titlu, Viorel Moldovan a ţinut să evidenţieze evoluţia Rapidului:

"Au luat 6 puncte în două etape, au un lot foarte valoros, iar clubul a trecut prin mari dificultăţi în această iarnă. Momentan se pare că le-au depăşit, iar Rapidul este o echipă care mereu îşi propune să cîştige titlul. Cred că se poate lupta acolo sus în continuare!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.