Liga 1

Iacov: "Becali se face vinovat de crimă organizată!" :O

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Constantin Iacov, fostul preşedinte al Progresului, a relatat la GSP TV care este opinia sa în legătură cu scandalul de la Braşov ce a avut loc în pauza meciului dintre echipa locală şi Steaua. Iacov susţine că bodyguarzii lui Gigi Becali au fost la un pas să-l ia la bătaie!

"Din punctul meu de vedere e mult mai simplu. Totul a început cu jumătate de an în urmă, cînd au început ameninţările din partea domnului Becali şi ale lui Dumitru Dragomir, dar am luat în glumă ameninţările sale şi am zis să nu întreprind nimic.

Apoi au fost la GSP TV ameninţările directe şi totul a culimnat cu momentul de la Braşov cînd mai aveam puţin şi eram bătut", a spus Iacov la Contraatac.

"Voi depune plîngere la DIICOT, e nevoie de echipe de forţă, de bodygurazi, este caz de crimă organizată! Codul penal pedepeşte grav asemenea practici, de torturare psihică. Nu se poate întîmpla aşa ceva!", a mai declarat acesta.

"De aici pînă la a-i pune un cuţit în mînă unui băiat chel din grupul lui Gigi Becali mai este doar un pas. Cînd i-am zis lui Gigi Becali să nu mă mai înjure a sărit cu bodyguarzii să mă bată! Vreau ca acest personaj să plătească pentru ceea ce face", a spus Iacov la GSP TV.

Citiţi în Gazeta Sporturilor de mîine toate culisele acestui conflict extrem de grav!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.