Liga 1

Cristiano Bergodi: "Jucătorii vor da totul pentru a obţine un rezultat bun contra Stelei"

Cristian Bergodi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 10 martie 2009

Tehnicianul formaţiei Politehnica Iaşi, Cristiano Bergodi, a declarat astăzi că în perspectiva meciului cu Steaua nu se va putea baza pe serviciile a şase fotbalişti, care sunt accidentaţi sau ispăşesc etape de suspendare din cauza cumulului de cartonaşe galbene.

"Nu-i vom avea în teren pe fundaşii centrali Onuţ, Kalai şi Cristian Munteanu, portarul Brăneţ este accidentat, la fel Sfârlea şi Miclea. Sînt şase absenţe, dar am încredere în ceilalţi jucători care vor intra în teren că vor da totul pentru a obţine un rezultat bun", a spus Cristiano Bergodi

Referitor la absenţa exeperimentatului mijlocaş Romulus Miclea, medicul formaţiei Politehnica Iaşi, Marius Pralea, a precizat: "Are o leziune fibrilară şi nu va putea reveni pe teren mai devreme de două săptămâni. Prognosticul meu în acest moment este că va sta cel puţin două săptămâni, prin urmare va rata partidele cu Steaua şi Gloria Bistriţa".

Politehnica Iaşi va întâlni în deplasare formaţia Steaua, sâmbătă, de la ora 20:30, în cadrul unui meci programat în etapa a 20-a. În partida din tur, Steaua s-a impus în faţa grupării Politehnica Iaşi, scor 2-0.

Sursa: NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.