Liga Campionilor

Ciao, Italia!

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Serie A a rămas fără reprezentantă în "sferturi" după ce Roma a fost eliminată aseară la loviturile de departajare


Italia a pierdut pe linie duelul din Ligă cu echipele engleze. După Juventus, eliminată de Chelsea, şi Inter, scoasă de Manchester United, ultima speranţă, Roma, a părăsit şi ea competiţia. Capitolinii au ajuns la penalty-uri cu Arsenal, unde insularii s-au dovedit mai tari: 7-6.

Şi ce bine începuseră gazdele. Echipa lui Spalletti a avut în mînă prima repriză şi nici măcar n-a trebuit să se forţeze, pentru că replica oaspeţilor a fost neaşteptat de palidă. Deşi managerul Arsene Wenger anunţase că va juca ofensiv, "tunarii" n-au reacţionat aşa cum ar fi fost de aşteptat nici după ce Juan a deschis scorul. Pînă la pauză, tot capitolinii au fost mai aproape de  gol decît oaspeţii de 1-1.

La reluare, acelaşi tablou. Cu gazdele forţînd desprinderea şi Arsenal în căutarea ritmului. Fără succes. Spre finalul timpului regulamentar, Roma, lipsită şi de mulţi dintre titulari, a cedat fizic.  Şi cum englezii n-au fost nici ei în stare să lovească, meciul s-a dus inevitabil în prelungiri şi apoi la penalty-uri, unde s-a impus xxxx.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.