Liga 1

Distracţia milionarilor

Articol de Cătălin Gheorghiu, Ioana Mihalcea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Nicolae Badea i-a făcut ieri cadou o bicicletă lui George Copos "pentru a avea cu ce să meargă în deplasările Rapidului"

Preşedintele CA al lui Dinamo, Nicolae Badea, şi patronul Rapidului, George Copos, se ţin de poante. Totul a început în jurul prînzului cu o declaraţie a oficialului giuleştean: "N-am bicicletă să merg pînă la Cluj să văd Rapidul".

"Îi fac eu cadou o bicicletă. Şi o roabă, să-l cărăm cu ea cînd oboseşte", :D s-a amuzat Badea. Iar un ceas mai tîrziu, în jurul orei 18:15, Traian Goga, ciclist legitimat la clubul din Ştefan cel Mare, a ajuns la Crowne Plaza şi i-a înmînat cadoul lui Copos: o bicicletă de curse în valoare de 3.000 de euro! "Mulţumesc, dar bine era să fie vişinie! În nici un caz nu iau şi fularul, nu insistaţi", s-a apărat rapidistul cînd puştiul a vrut să-i înmîneze o eşarfă alb-roşie.

"George, pînă la Cluj vei avea asigurat sprijinul MAI şi SMURD" a fost mesajul transmis de Badea. "Îi mulţumesc domnului Badea, luni o voi dona unui fan rapidist! Să ştiţi că merg foarte bine pe bicicletă. Cînd eram în clasa a cincea, făceam naveta ţară-oraş cu ea", a spus Copos.

Şi Copos i-a "făcut-o"!
Patronul Rapidului a povestit un episod similar din urmă cu şase ani. "În 2003, în ultima etapă, Dinamo jucase cu Ceahlăul, meci considerat de Federaţie şi Ligă «blat», chiar dacă apoi şi-au retras cuvintele. Dinamo juca finala Cupei cu noi şi era sigură de victorie, dar am învins noi. După meci i-am făcut cadou lui Badea un tort şi i-am spus: «Blatul e al vostru, frişca e a noastră!» ;) Nicolae a pus acum cireaşa pe acel tort", a explicat oficialul giuleştenilor.

GEORGE COPOS, patron Rapid
"Apreciez foarte mult acest gest. Nicolae Badea a rămas acelaşi tip inteligent, cu umor, cum puţini oameni mai sînt implicaţi în fotbal"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.