Handbal

Herbert Muller: "Fetele au jucat excelent cu Byassen, sunt sigur că ne vom califica"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Tehnicianul formaţiei Rulmentul Braşov, Herbert Muller, a declarat, sâmbătă, după victoria obţinută cu Byassen în sferturile Cupei EHF, că elevele sale au jucat foarte bine în meciul tur şi e sigur de calificarea în semifinalele competiţiei, transmite corespondentul NewsIn.

"Fetele merită felicitări, au jucat excelent cu Byassen. Întreaga echipă merită felicitată pentru spiritul de luptă de care a dat dovadă. Am făcut un meci foarte bun, suntem foarte mulţumiţi. Am intrat pe teren foarte concentraţi încă din prima secundă a partidei şi am reuşit să arătăm foarte devreme cine este şeful pe teren.

Am condus la pauză şi ne-am menţinut avantajul pe tabelă, astfel că am reuşit să câştigăm la 4 goluri diferenţă. Este o victorie foarte bună, dar trebuie să avem grijă în meciul retur", a declarat Muller pentru agenţia NewsIn.

Antrenorul braşovencelor a mai precizat că e sigur de calificare:

"Pentru mine este important acum că am câştigat la o diferenţă de 4 goluri şi sunt sigur că ne vom califica. Va trebui să fim atenţi însă în meciul de la Braşov pentru că Byassen joacă foarte bine în deplasare. În general, handbalul norvegian nu se lasă cu una cu două".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.