Liga 1

Corpodean îl va egala pe Rainea în topul arbitrilor cu cele mai multe jocuri în Liga I

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Sorin Corpodean, delegat duminică la partida FC Braşov-FC Argeş, va bifa meciul cu numărul 267 în Liga I ca arbitru de centru şi îl va egala pe Nicolae Rainea, cel care deţinea recordul de jocuri arbitrate încă din anul 1983.

Născut pe 29 martie 1965 la Ocna Mureş, Corpodean a debutat în Liga I ca arbitru central pe 8 aprilie 1995, în partida Ceahlăul Piatra Neamţ-Farul Constanţa, scor 2-1. "Îmi aduc şi acum aminte de acel meci, de fapt ştiu toate jocurile pe care le-am condus. Am un carneţel pe care îmi notez de fiecare dată partidele unde sunt delegat. Primul carneţel l-am început acum multă vreme, dar l-am epuizat repede", a rememorat Sorin Corpodean pentru agenţia NewsIn.

Deşi a reuşit să îl egaleze pe Nicolae Rainea în acest top, Corpodean afirmă că nu se poate compara niciodată cu fostul mare arbitru: "Deşi am acelaşi număr de meciuri ca şi dânsul, el face cât toţi arbitrii la un loc. Nu se poate compara niciodată cu cineva din arbitrajul românesc. A participat la trei Campionate Mondiale, o finală de Campionat European. Este doar o statistică pentru campionatul naţional".

sursa NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.