Liga 1

Marian Iancu i-a avertizat pe jucătorii lui Poli Timişoara

Articol de Dana Surulescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Marian Iancu i-a atenţionat pe jucători: "Aveţi galben! La al doilea, vă dau roşu!"

Patronul lui Poli Timişoara a evitat să critice prea dur echipa după egalul cu Mediaşul, însă le-a transmis jucătorilor că ar vrea mai multă disciplină în  joc.

Ieri, şeful de la Timişoara şi-a nuanţat poziţia. "Cît noroc am avut cu Pandurii, atîta ghinion am avut cu Mediaşul. Două puncte cîştigate cu noroc, două pierdute. Ne-am angajat total în prima repriză, dar apoi am intrat în panică, jucînd nu cu o echipă mică, ci ca o echipă mică. O echipă mare nu se panichează. Prea multă indisciplină tactică, din dorinţa de a face mult. Pînă la urmă am făcut puţin. Prea multă individualitate, nu am fost o echipă", a comentat Iancu evoluţia propriei echipe.

În privinţa primelor jucătorilor, boss-ul viola a fost tranşant. "Şi-au luat primul galben. La al doilea galben, e roşu direct şi ne vedem la sfîrşitul campionatului să discutăm. Ei înţeleg ce le-am transmis, ştiu ce am discutat cu ei", a spus şeful clubului de pe Bega, arătîndu-se optimist, însă, că echipa îşi va reveni: "Cred că sînt destul de supăraţi încît să se mobilizeze pentru următorul joc. Aş vrea să repete acel moment din tur, de după înfrîngerea de la Mediaş, care i-a unit şi i-a mobilizat. De aceea eu nu intervin prea mult, cred că acest joc a pus destul de multă presiune pe ei. Însă dacă sînt acum ponderat şi încerc să diger acest eşec, nu înseamnă că dacă mai calcă greşit nu vom strica prietenia".


"Am luat doar un gol în trei etape şi acela pe o realizare personală a jucătorului de la Argeş, în rest nu am avut emoţii. Cînd se vor descătuşa şi atacanţii vom avea realizări superioare turului"
Marian Iancu, patron Poli






O singură sugestie pentru Pele
În privinţa antrenorului, Marian Iancu nu are multe de comentat. "E abia al treilea joc cu Gabi Balint pe bancă şi dacă ne raportăm la tur, sîntem în grafic. Atît o să îi cer: mai multă disciplină tactică şi în comportament. Asta vreau, preventiv. Am ceva semnale şi consider că e nevoie de această disciplină, din toate punctele de vedere", a declarat patronul timişorenilor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.