Liga 1

Florin Costea şi Mihai Costea s-au rugat la mănăstire

Articol de Alexandru Răducanu   —  marţi, 17 martie 2009

Florin şi Mihai Costea s-au rugat la mănăstire să se împlinească dorinţa tatălui, de a fi convocaţi de Victor Piţurcă



"V-am zis că frati-mio e mai bun decît mine?", a fost replica cel mai des auzită de cei care au vorbit la telefon cu Florin Costea duminică seară. Ce-au făcut Florin (23 de ani) şi Mihai (20) a doua zi după ce au băgat spaima în Farul? "Cioară" şi "Nilă", aşa cum sînt porecliţi de colegi, au profitat de ziua liberă acordată de Nicolo Napoli şi au plecat la părinţi, la Rîmnicu Vîlcea. "Sînt mîndru de voi, dar aştept să vă văd în atacul echipei naţionale. Ăsta e marele meu vis", le-a transmis tatăl, Constantin. Cei doi şi-au făcut timp pentru a merge şi la o mănăstire, pentru a mulţumi Divinităţii că au spart ghinionul şi au reuşit să marcheze împreună pentru Universitatea.



Laudele la adresa celor doi Costea au curs ieri în valuri. "Trebuia să apăs mai devreme pedala pentru ca Napoli să-l bage în echipă şi pe Mihai Costea. Planul meu era să jucăm cu ei în atac încă de la startul returului. Mihai are acea scînteie care face diferenţa în fotbal", a dezvăluit patronul Universităţii, Adrian Mititelu.



"Mihai este un copil talentat, iar atît timp cît va investi în calităţile şi talentul său, poate deveni un fotbalist bun. Sper că e băiat deştept şi va şti să facă asta", a adăugat managerul general Ilie Balaci.



4 lucruri inedite despre Mihai şi Florin Costea



» Au clauze de reziliere-record: Florin poate părăsi oricînd Bănia pentru 12 milioane de euro, în timp ce Mihai e şi mai preţuit, 15 milioane

» Au fost cumpăraţi în iarna anului 2006 cu doar 52.000 de euro, de la CSM Rm. Vîlcea. 12.000 de euro ar fi reprezentat o datorie către cămătari a fostului lor antrenor, Marian Basno, cel care avea cuvîntul decisiv la un eventual transfer

» "Sigur numai doi fraţi sînt?! Dacă aţi fi avut 10, pe toţi îi luam şi îi făceam fotbalişti!", s-a adresat Mititelu mamei fraţilor Costea, la negocieri. Pentru că tatăl lor era plecat la muncă în Italia, cei doi Costea au fost asistaţi la tratative de mama lor

» Florin Costea a rămas fără arătătorul mîinii drepte cînd avea numai 3 ani. "Bunicul tăia lemne prin curte. Am pus mîna şi mi-a retezat degetul cu joagărul"



"Fraţii Costea să nu uite că Universitatea i-a luat din faţa blocului şi i-a făcut ceea ce sînt acum. Dacă vor fi serioşi, pot ajunge mari de tot!"

ADRIAN MITITELU, patron U Craiova

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.