Liga 1

Salarii tăiate la CFR Cluj

Sixto Peralta

Articol de Valentin Şchiopu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Şefii lui CFR Cluj s-au întîlnit ieri cu Duşan Uhrin pentru a creiona o listă cu jucătorii cărora li se vor micşora salariile

Pînă acum un El Dorado, CFR Cluj a devenit un înverşunat recuperator de credite. Conducerea campioanei a luat decizia de a reevalua contractele jucătorilor în funcţie de performanţele acestora. Ieri dimineaţă, conform unor surse, Uhrin s-a întîlnit cu membri din staff-ul administrativ pentru a întocmi o listă cu jucătorii care sînt pasibili de a li se micşora contractele.

În capul listei se află Sixto Peralta (foto), jucătorul cu cel mai mare salariu de la CFR: 375.000 de euro pe sezon. În vizorul şefilor lui CFR se află şi jucătorii transferaţi în această iarnă, Frangipane încasînd 20.000 de euro pe lună deşi nu a fost folosit nici un minut în primele trei etape. Alcantara, Ruiz sau Hirschfeld sînt şi ei vizaţi. Portarul canadian cîştigă 240.000 de euro pe an, iar în acest sezon a transpirat pentru CFR numai la antrenamente, nefiind titular în nici o partidă oficială în sezonul 2008-2009!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.