Box

Bute: "Vreau să lupt din nou cu Andrade, să dovedesc tuturor că eu sunt campionul"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Lucian Bute, campion mondial la box profesionist, la categoria IBF, a revenit astăzi în ţară. Într-o conferinţă de presă susţină pe aeroportul Otopeni, Bute a vorbit despre partida cu columbianul Fulgencio Zuniga şi a dezvăluit că îşi va apăra din nou centura în luna iunie.

"M-am pregătit bine pentru acest meci. Zuniga nu a fost un adversar uşor, dar mi l-am făcut eu modest. El a boxat cu nume mari, are multe KO-uri în carieră, deci este un boxer bun.

Ne gîndim să mai facem un meci în luna iunie, dar nu s-a stabilit nici adversarul, nici data şi nici locul desfăşurării. Sunt mulţi care vor să se bată cu mine şi acest fapt mă bucură.

Andrade va boxa în această vară pentru a deveni contender la titlu. Eu îmi doresc foarte mult să lupt din nou cu el pentru a clarifica acea situaţie din ultimul meci. Vreau să înţeleagă toată lumea că eu merit să fiu campion. Mă gîndesc şi la unificarea centurilor. Probabil că în primăvara anului viitor voi duce o astfel de luptă", a spus Lucian Bute la sosirea în ţară.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.