Liga 1

"Serea e arbitrul Stelei"

Articol de Cristian Marinescu, Dan Udrea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Patronul Argeşului crede că focşăneanul e omul de casă al roş-albaştrilor şi pune tunurile pe asistentul Popa, care le-a refuzat piteştenilor un penalty la 0-1 cu Steaua, în 2006

CCA a confirmat ieri ceea ce Gazeta Sporturilor a anunţat în ediţia tipărită: Serea va arbitra cel mai aşteptat meci al etapei, FC Argeş - Steaua, care va fi diseară, în direct la Antena 1, de la 20:45.

"Să-şi facă dracu' treaba!"
Cornel Penescu, patronul piteştenilor, a luat foc imediat. "E o brigadă cu dedicaţie! Chiar avem motive serioase să-l suspectăm pe Serea. Steaua e echipa pe care el a arbitrat-o de cele mai multe ori în carieră. E cap de listă în carneţelul acestui arbitru. Nu o să-l recuz, doar atrag atenţia, sper să-şi facă dracu' treaba, altfel va fi de rău pentru el!", a spus Penescu.
Serea în 2006: "Îmi vine să mă omor!"

El a continuat cu acuzele şi la adresa celor doi asistenţi: Ionel Popa şi Zoltan Szekely. "Şi care au fost delegaţi sînt suspecţi. Popa s-a făcut că nu vede şi nu ne-a dat un penalty în meciul cu Steaua de acum doi ani, iar Szekely e părtaş la înfrîngerea noastră din tur, de pe Ghencea. Ce şanse să mai avem?! Cu aceşti arbitri e clar că sînt handicapat încă dinaintea meciului", a încheiat Penescu.

Becali: "Are talent, e născut să fie arbitru!" :D
Prima reacţie a patronului Stelei după ce a auzit acuzele omologului său de la Piteşti? "Cred că Penescu e nebun. Cum să fie Serea arbitrul nostru? A fost mereu împotriva noastră, Penescu chiar exagerează dacă îl suspectează pe Serea, arbitru care nu-şi va mai permite acum să dea cu piciorul unei asemenea şanse pe care a primit-o. Serea e născut să fie arbitru. Are talent cu carul. E unul dintre cei mai buni «centrali» din România. Să vedeţi ce bine va conduce meciul!".
Gigi Becali: "Nici un arbitru nu-şi mai permite să fure Steaua!"

Scandal mare la precedentul meci
Penescu îl arată cu degetul pe asistentul Ionel Popa pentru ceea ce s-a întîmplat la meciul Argeş - Steaua 0-1, disputat în septembrie 2006. Atunci, piteştenii au avut un penalty clar la 0-0, în minutul 86. Goian a făcut un fault evident chiar sub ochii asistentului din Paşcani, acesta însă nu i-a semnalizat nimic "centralului" Balaj, care, la rîndul său, n-a văzut nici el faultul. Pe final, Steaua a marcat prin Dică şi a cîştigat meciul, Penescu făcînd apoi un scandal imens. (Cătălin Andrieş)
Cornel Penescu:"Szekely a greşit în tur, nu serea e problema!"


Supervizat de observatorul nr. 1

Prestaţia lui Serea va fi urmărită din tribună de Aron Huzu, cel care a fost desemnat ca observator de arbitri în Trivale. Fostul "central" sibian e recunoscut în momentul de faţă ca fiind cel mai intransigent şi mai corect supervizor din corpul observatorilor de arbitri din Liga I şi singurul care în acest debut de retur a penalizat erorile arbitrilor. I-a acordat notă de suspendare lui Ovidiu Haţegan pentru erorile comise de acesta la Steaua - Vaslui 1-1. (Dan Udrea)
Gheorghe Constantin: "Serea face parte din primii 12 arbitri, poate oficia la orice joc din Liga I"

"Penescu e un cîntăreţ care doar schimbă pianul, dar nu şi melodia. Fredonează mereu aceeaşi piesă. A devenit previzibil"
Valeriu Argăseală, preşedinte Steaua

"Serea să-şi facă treaba aşa cum trebuie. Mie nu mi-e frică de el, iar jucătorii trebuie să aibă aceeaşi atitudine. Dacă va greşi, va avea cine să-l judece"
Marius Lăcătuş, antrenor Steaua

“Beleaua nu e Serea, ci unul dintre asistenţi, Szekely, Mekely sau cum îl cheamă. E ungur, e trimis de ăia de la CFR şi mă poate fura”
Gigi Becali, patron Steaua

17 meciuri ale Stelei a arbitrat Serea în cariera lui de arbitru, trupa din Ghencea fiind echipa cu care "centralul" focşănean s-a întîlnit cel mai des de cînd a promovat în Liga I

53 %
din meciurile Stelei cu Serea arbitru, 9 din 17, s-au terminat cu victorie pentru trupa din Ghencea şi doar 23 la sută, adică 4 din 17, au însemnat înfrîngeri

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.