Europa League

În "sferturi"

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fără Raţ, ţinut pe banca de rezerve, echipa lui Mircea Lucescu a rezolvat după pauză calificarea în faţa lui Zico

Mircea Lucescu vrea să se despartă frumos de Şahtior, făcînd încă un pas în Europa. S-a calificat în "sferturi", după victoria clară de aseară (2-0) din returul cu ŢSKA Moscova. :)

După gafa din tur, cînd a stabilit rezultatul (0-1) prin penaltyul comis la Krasici, Raţ a fost pedepsit de antrenorul român, care nu l-a mai titularizat :S la Doneţk. "Minerii" au început motivaţi, dar s-au apropiat mai greu de poarta moscoviţilor. Abia la mijlocul reprizei, Gladki a trimis cu capul prima minge la ţintă, însă Akinfeev s-a întins, salvînd de la colţul lung. Nici Luiz Adriano, singur la opt metri!, n-a avut mai mult succes. Brazilianul a irosit ocazia primei reprize, în care ŢSKA a făcut treptat pasul înapoi şi l-a lăsat solitar în faţă pe Vagner Love.

Şahtior a condus jocul şi la reluare. Iar după golul anulat lui Vagner Love, a deschis şi scorul. Fernandinho a scos abil un penalty şi tot el a anulat handicapul din tur (54). ŢSKA a acuzat şocul şi după două imense ratări, Luiz Adriano, singur cu Akinfeev, şi Gladki, bară, a picat şi golul doi. ;) L-a reuşit Luiz Adriano (70), la a treia tentativă. De ajuns pentru "sferturi".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.