Liga 1

Marian Iancu răspunde ironic: "Nu cu Răzvan Lucescu am negociat, ci cu Mourinho, dar nu-l vor jucătorii" :D

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Marian Iancu, finanţatorul echipei Poli Timişoara, a comentat speculaţiile cu privire la aducerea lui Răzvan Lucescu pe banca tehnică a echipei de pe Bega, spunînd că totul a fost inventat. Iancu a încercat să fie ironic apoi, spunînd că nu Răzvan Lucescu a fost cel cu care s-a negociat, ci Jose Mourinho.

"Este adevărat că am discutat cu un antrenor, dar nu cu Răzvan, cu Mourinho. În mare parte ne-am înţeles, mai avem de corectat cîteva virgule în contract. Dar nu pentru prima echipă, ci pentru Poli II. Mai greu a fost să conving jucătorii", a comentat ironic Iancu.

Finanţatorul Timişoarei s-a arătat deranjat de speculaţiile presei: "Eu am adus antrenor la începutul iernii. Nu am nimic să-i reproşez. De ce mi-aş bate joc de el? Managerial sunt obligat să mă gîndesc la toate aspectele, dar nici aşa nu găsesc nimic. Dusan Uhrin a stat un an şi jumătate, deci noi căutăm continuitate.

De 4 ani de cînd finanţez această echipă, nu m-am certat cu nici un antrenor.  Ne-am despărţit de comun acord. Sunt lucruri clare la noi în club.  Nu este nimic adevărat cu Răzvan Lucescu, avem antrenor pe Gabi Balint", a spus Iancu la GSPTV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.