Liga 1

Adrian Mititelu: "Batem lejer!"

Articol de Alexandru Răducanu   —  sâmbătă, 21 martie 2009

Oltenii s-au pregătit special pentru meciul de mîine şi îi transmit campioanei că n-are nici o şansă pe "Ion Oblemenco"





Venirea campioanei în Bănie nu-i impresionează prea tare pe alb-albaştri. Cum fotbaliştii sînt încă în silenzio stampa, Craiova şi-a anunţat prin vocea lui Adrian Mititelu siguranţa că va învinge duminică. "Va fi sută la sută o victorie frumoasă a Universităţii. Avem avantajul că sîntem o echipă care vrea să se afirme. În plus, băieţii au trecut examenul de maturitate şi au dominat în toate meciurile din acest campionat, mai puţin în cele cu Steaua şi cu FC Braşov", a afirmat patronul Ştiinţei.



Mai precaut, Nicolo Napoli şi-a luat măsuri speciale înaintea noului duel cu Duşan Uhrin jr. Italianul are motive să creadă că înaintea meciului din tur, cîştigat în Bănie de antrenorul ceh cu Poli Timişoara (3-1), Uhrin a avut spioni la antrenamentele juveţilor. Pentru a fenta orice nouă încercare de acest gen, Napoli a schimbat inopinat orele şedinţelor de pregătire din această săptămînă. "Uhrin ne-a păcălit o dată în acest sezon, sper şi cred că nu o va mai face a doua oară", a conchis Mititelu.





"Ar fi o surpriză să fim arbitraţi corect cu CFR, m-am obişnuit să fim dezavantajaţi de arbitri"

ADRIAN MITITELU, patron U CRAIOVA



"Am fi mai bucuroşi ca oltenii să se teamă de noi, ca echipă, decît de arbitri"

ALES JINDRA, antrenor CFR Cluj





15 luni au trecut de la ultima victorie în Liga I a Craiovei pe "Ion Oblemenco". Pe 15 decembrie 2007, Ştiinţa a învins-o pe Poli Iaşi, scor 2-1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.