Liga 1

Deac titular

Articol de Valentin Şchiopu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Uhrin va începe meciul de la Craiova cu internaţionalul de tineret, pentru un plus de creativitate şi viteză la mijlocul terenului


Dusan Uhrin vrea o victorie la Craiova pentru ca gruparea campioană să-şi recapete încrederea, dar şi liniştea. Cehul va miza pe Ciprian Deac (23 de ani) în locul ineficientului Culio, argentinianul părînd complet ieşit din formă în primele trei etape ale returului.

Surpriza pregătită de Uhrin a fost amorsată la ultimele două antrenamente din această săptămînă, iar cehul a mărturisit că ia serios în calcul varianta titularizării lui Deac. Internaţionalul de tineret a jucat pe postul de mijlocaş dreapta în mai multe din meciurile de pregătire, însă n-a fost niciodată titular într-un meci oficial, în mandatul lui Uhrin. Totuşi, foştii colaboratori ai cehului, de la Timişoara, mărturiseau că acesta era încîntat de calităţile lui Deac pe vremea în care mijlocaşul blond evolua pentru Oţelul Galaţi. Uhrin i-a propus la acea vreme lui Marian Iancu să-l ia pe finul lui Trică la Timişoara.


"Să se teamă de CFR!"
Adrian Mititelu a vorbit toată săptămîna despre faptul că "vişiniii" vor fi protejaţi de arbitri în Bănie. Se pare că partida va fi condusă de Alexandru Deaconu, cel care a arbitrat celebra partidă Rapid - Steaua, din campionatul trecut (0-3 la masa verde). "M-aş fi bucurat ca domnului Mititelu să-i fie teamă de CFR, ca echipă. Cred că arbitrul care va oficia acest meci va fluiera bine. Nu discut aceste aspecte şi nici n-o să mă auziţi comentînd despre adversarii noştri", a răspuns "principalul" Ales Jindra.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.