Box

Bute a primit apartamentul promis de Primăria Galaţi după câştigarea titlului mondial

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Campionul mondial IBF la categoria supermijlocie, Lucian Bute, a primit, sâmbătă, cheile şi contractul apartamentului situat pe Faleza Superioară a Dunării, care i-a fost promis de Primăria Galaţi după cucerirea centurii.

Apartamentul este evaluat la 200.000 de euro, din care Primăria Galaţi a suportat 70.000 de euro, restul fiind oferit de un partener al municipalităţii, firma Vega. După ce a primit cheile şi contractul, pugilistul a spus: "Sunt bucuros că am şi eu o proprietate în judeţul natal. Nu mă aşteptam la un asemenea gest".

Imediat după ce Lucian Bute a cucerit titlul mondial, în octombrie 2007, Primăria Galaţi şi firma Vega i-au promis pugilistului acest apartament de trei camere şi cu o suprafaţă totală de 105 mp, care este situat la etajul cinci al unui bloc de pe Faleza Superioară a Dunării. Contractul prin care Bute a intrat în posesia apartamentului a fost semnat în 2007. Primăria i-a mai acordat lui Bute, în noiembrie 2007, titlul de cetăţean de onoare al municipiului Galaţi.

La 14 martie, Bute şi-a apărat pentru a treia oară titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, în meciul cu columbianul Fulgencio Zuniga, pe care l-a învins prin KO.

sursa: NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.