Liga 1

Gabi Balint furibund

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Gabi Balint e îngrijorat de criza pe care o traversează Gigel Bucur, fără gol în patru etape, şi de lipsa de concentrare din centrul defensivei. Nici Duşan Uhrin n-a scăpat de reproşuri

Gabi Balint s-a declarat total nemulţumit de prestaţia bănăţenilor împotriva lui CS Otopeni. Antrenorul a răbufnit chiar dacă echipa sa a salvat un punct in extremis. “Chiar jucînd haotic am controlat jocul. Am început bine, am ratat cîteva oportunităţi şi, pînă la urmă, am plătit tribut pentru greşelile din centrul apărării”, a explicat Balint, arătîndu-i cu degetul pe stoperii Luchin şi Cisovsky.

Balint a adăugat că e îngrijorat de faptul că Gigel Bucur, autor a şapte goluri în tur, n-a reuşit să concretizeze în cele patru runde scurse din a doua parte a campionatului. “Gigel e labil psihic. Nu e pentru prima oară cînd are probleme. El are nevoie de o reuşită pentru a se descătuşa. Dacă nu marchează, intră într-un blocaj. Din acest motiv l-am şi schimbat”, a mai spus tehnicianul, care l-a înţepat şi pe fostul antrenor Dusan Uhrin.

“Jucăm cu mingi lungi şi îmi dau seama că echipa joacă la fel ca în turul campionatului. Trebuie să fim realişti: jocul nostru este prost”, a concluzionat Balint.

AMICAL CU FK CUKARICKI
Poli va susţine sîmbătă de la ora 15.00 un meci amical cu echipa FK Cukaricki, penultimul loc din prima ligă sîrbă. Conducerea lui Poli a luat această decizie deoarece campionatul se va întrerupe pentru două săptămîni pentru meciurile echipei naţionale. Gabi Balint nu se va putea baza în acest meci Cisovsky, fraţii Karamian, slovenii Rusici, Vrsici şi Dare Nibombe, toţi convocaţi la “naţionale”.

“E normal ca suporterii să fie nemulţumiţi. Au aşteptări mari şi de la mine şi de la jucători. Acest punct nu ne mulţumeşte”
Gabi Balint

119 zile au trecut de la ultimul gol înscris de Gigel Bucur în campionat, pe 23 noiembrie 2008, în meciul Urziceni - Poli (1-1)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.