Nationala

Săndoi: "Locurile unor români talentanţi sunt ocupate de unii străini cu o valoare îndoielnică"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Selecţionerul echipei naţionale U21 a României, Emil Săndoi, a declarat, luni, că meciul cu Andorra, din preliminariile Campionatului European, nu trebuie tratat cu superficialitate şi a adăugat că îşi doreşte o victorie, dar şi un joc cât mai bun din partea elevilor săi.

"Nu trebuie să cădem în eroarea de a considera că este un meci uşor, contează fiecare gol marcat, fiecare punct. Bineînţeles că îmi doresc o victorie, dar mă interesează şi evoluţia echipei. Trebuie să fim mult mai atenţi cu tinerii, pentru că foarte puţini joacă la echipele din ţară.

Sunt îngrijorat că locurile unor români talentanţi sunt ocupate de unii străini cu o valoare îndoielnică", a declarat Emil Săndoi, care a adăugat că şi partida amicală cu Serbia va fi un test important, mai ales că adversara tricolorilor va fi echipa olimpică a Serbiei (U23), şi nu cea de tineret.

Naţionala U21 a României va juca la data de 28 martie, de la ora 18:00, la Arad, împotriva Andorrei, în cadrul preliminariilor pentru Campionatul European de tineret, ediţia 2009-2011. Cel de-al doilea meci al tricolorilor se va disputa la 1 aprilie, la Kragujevac, de la ora 16:30, contra Serbiei, acesta fiind însă un joc amical.

sursa: NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.