Campionate

Salvat de poliţie

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

După egalul (0-0) scos de Milan cu ajutorul arbitrilor, vicepreşedintele Galliani a fost blocat în maşină şi agresat de ultraşii lui Napoli


Scandalurile se ţin lanţ la Napoli. După ce trupa preluată recent de Roberto Donadoni a remizat duminică seară (0-0) cu AC Milan, ratînd victoria aşteptată de 11 etape, suporterii gazdelor s-au revoltat. :xAveau şi motiv. Arbitrul De Marco, la semnalizarea tuşierului Grilli, a anulat greşit (ofsaid inexistent!) golul înscris în minutul 37 de Hamsik din pasa lui Zalayeta.

Ţap ispăşitor a fost scos Adriano Galliani, care a devenit ţinta ultraşilor napoletani. La ieşirea din stadionul "San Paolo", vicepreşedintele "rossonerilor" şi, totodată, preşedintele Ligii a fost blocat în maşină de un grup de 50 de tifosi furioşi. Galliani a trăit un sfert de oră de groază. După ce i-au tăiat cauciurile din spate, fanii au zdruncinat maşina, l-au scuipat şi l-au insultat pe oficialul milanez, ce a fost salvat doar de intervenţia a zece poliţişti. Care a ajuns la aeroport, escortat de poliţie, în acelaşi Audi avînd cauciurile tăiate!


"Au fost vreo 15 minute oribile. Dacă geamurile ar fi cedat, puteam să o păţesc mult mai rău"
Adriano Galliani, vicepreşedinte Milan

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.