Nationala

Fără golgeter

Articol de Constantin Popescu  —  marţi, 24 martie 2009

Rivala "tricolorilor" din 1 aprilie nu va conta pe Janko, epuizat fizic. L-a înlocuit Okotie

Pierdere importantă pentru austrieci. Contra "naţionalei" României, pe 1 aprilie, la Klagenfurt, noul selecţioner Dietmar Constantini nu se va baza pe Mark Janko. Principalul marcator din campionat, cu 33 de goluri în 27 de etape (în topul "Ghetei de Aur" nu e depăşit decît de Eto'o), atacantul liderului Salzburg a trebuit să renunţe la lot.

Problema a apărut duminică, la meciul cu Austria Viena (1-1), cînd a şi înscris. În minutul 73, Janko a cerut să fie schimbat fiindcă se simţea rău. Ulterior, pe site-ul federaţiei austriece s-a precizat: "Mark suferă de o răceală puternică şi ia antibiotice. E extenuat fizic. Pentru a evita anumite riscuri, nu va mai veni la ".

Constantini l-a înlocuit pe Janko (8 selecţii, 3 reuşite) cu Rubin Okotie, de la Austria Viena. "Vîrful" de origine pakistaneză (21 de ani) se află la doar a 3-a convocare. O altă modificare: Andreas Dober (Rapid Viena, 23 de ani) l-a substituit pe fundaşul stînga Ibertsberger, victima unei rupturi de ligamente. Sîmbătă, Austria va sta în preliminarii şi nici nu va disputa vreun "amical".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.