Nationala

Neven Subotici: "Cred că Maximilian Nicu va avea emoţii, dar trebuie să fim atenţi la el"

Articol de Adrian Bucur  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Convocat în premieră la naţionala Serbiei pentru partida decisivă de sîmbătă, cu România, din preliminariile CM 2010, fundaşul Neven Subotic (Borussia Dortmund) l-a lăudat pe adversarul său din Bundesliga, proaspătul tricolor Maximilian Nicu, dar crede că evoluţia acestuia poate fi afectată de emoţiile debutului. Fotbalistul sîrb a comentat şi importanţa meciului de sîmbătă:

Te ingrijorează starea terenului de la Constanţa?

Am auzit despre acest lucru, dar va fi acelaşi teren şi pentru ei. Mergem să jucăm în orice condiţii şi să învingem.

Ştii că ar putea fi ultimul meci pentru antrenorul României, dacă veţi învinge?
Am auzit şi acest lucru, dar asta nu este problema noastră. Pentru noi va fi greu oricum. Asta înseamnă că România va juca sub presiune. Vor juca cu pasiune şi  putere, iar noi trebuie să fim pregătiţi.

Cine sînt favoritele din grupă?
Tot timpul favoritele sînt cele din topul clasamentului. Echipele mari, ca Franţa, cred că vor rămîne sus. Vedem ce se întîmplă în meciurile viitoare.

E prima convocare. Ţi s-a vorbit de schimbarea produsă de Radomir Antici?
A adus foarte mult profesionalism. Şi în teren şi în afara lui. Modul de pregătire am auzit că s-a schimbat. Este un mare om.

Despre Nicu ştii ceva? Joci la Borussia...
Cred că va avea emoţii avînd în vedere că este la primul meci. Are un dribling foarte bun şi dă pase extraordinare în Germania. Este un muncitor şi noi trebuie să fim atenţi dacă va juca din primul minut.

Neven Subotici a primit săptămîna trecută cetăţenia germană, în aproximativ acelaşi timp în care Maximilian Nicu o primea pe cea română. El a ales totuşi să evolueze pentru naţionala Serbiei.  Subotici mai deţine şi cetăţenia americană şi bosniacă!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.