Altele

Lipă: "Mă simt onorată că am fost numită preşedinte la CS Dinamo, înseamnă că prezint încredere"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Preşedintele FR de Canotaj, Elisabeta Lipă, a declarat, joi, că este onorată de numirea sa la conducerea CS Dinamo, lucru care îi demonstrează că Ministerul Administraţiei şi Internelor are încredere în ea.

"Mă simt onorată că am fost numită preşedinte la CS Dinamo, înseamnă că domnul ministru are încredere în mine.

După atâţia ani de carieră sportivă cred că oricine şi-ar dori o asemenea funcţie. Este impropriu să spun că mă aşteptam la această numire, de doi ani se vehiculează asta, şi acum s-a întâmplat", a afirmat Elisabeta Lipă.

Fosta canotoare a vorbit şi despre cealaltă funcţie a sa: "Voi rămâne şi preşedintele Federaţiei Române de Canotaj, ştiu că e mult de muncă, dar nu dau înapoi.

Pentru moment nu am preluat efectiv conducerea la Dinamo, voi acorda un anumit timp fostului preşedinte să elibereze biroul în care a stat aproape zece ani, să îşi ia tot şi apoi voi anunţa ce îmi propun să fac la acest club".

Elisabeta Lipă a fost numită joi preşedintele CS Dinamo, această funcţie fiind deţinută până acum de Marcel Popescu. Lipă (44 de ani) este canotoarea cu cele mai multe succese la Jocurile Olimpice din lume, unde între 1984 şi 2004 a câştigat cinci medalii de aur, două de argint şi una de bronz. În 2008, aceasta a fost decorată cu medalia Thomas Keller, cea mai înaltă distincţie din canotaj. În ultimii ani a ocupat funcţia de vicepreşedinte al Federaţiei Române de Canotaj, iar în urmă cu aproximativ două săptămâni a câştigat alegerile pentru preşedinţia forului.

Sursa: NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.