Hochei

Din nou campioni!

Articol de Roxana Fleşeru  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Sport Club Miercurea Ciuc şi-a păstrat titlul cucerit în 2008

SC a cucerit ieri cel de-al unsprezecelea titlu din istoria clubului. Un trofeu în memoria preşedintelui Istvan Antal, decedat la începutului anului. Pentru al treilea an consecutiv Sport Club Miercurea Ciuc devine campioana României, chiar dacă sezonul a fost dominat de concitadina HC Csikszereda, echipa care s-a impus în Liga Mol, dar care încă nu are în palmares nici un trofeu de campioană.

Partida de ieri a pornit de la scorul general de 3-1 în favoarea celor de la Sport Club Miercurea Ciuc şi în dauna celor de la Hochei Club Csikszereda. Astfel că jucătorilor de la SC le mai trebuia o singură victorie pentru a se proclama campioni. Finala s-a disputat după "sistemul cel mai bun din şapte partide". Victoria a venit, după şaizeci de minute, cu scorul de 3-2 (2-0, 2-2, 0-0). Cei care au adus acest succes au fost Szabolcs Papp, Johan Ramstedt şi Robert Peter, în timp ce pentru HC au marcat Radovan Stefanka şi Ede Mihaly.

"Este o victorie fantastică pentru noi, la care nu se aştepta nimeni. Atuul succesului a fost mai ales spiritul echipei"

Şandor Gal, antrenor SC

"Este frustrant să domini tot sezonul, dar să pierzi cele mai importante meciuri din campionat"
Janos Kurko, patron HC

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.