Liga 1

Claudiu Niculescu, Zie Diabate, Adrian Cristea, Nicolae Mitea şi Papa Malick sînt apţi de joc pentru meciul cu Rapid

Claudiu Niculescu

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  luni, 30 martie 2009

Dinamoviştii cu probleme medicale, Claudiu Niculescu,  Zie Diabate, Adrian Cristea, Nicolae Mitea şi Papa Malick au început antrenamentele şi pot juca la derby-ul cu Rapid

Semne bune pentru dinamovişti înaintea derby-ului cu Rapid, de sîmbătă, ora 21:00, în direct la Antena 1. Cu şase zile înainte de meciul cu giuleştenii, fotbaliştii accidentaţi au şanse mari de recuperare.

1. Claudiu Niculescu, care a suferit o microleziune fibrilară pe aductorul stîng la meciul cu Gloria Buzău, a început alergările uşoare. Azi va efectua un nou test medical, iar în funcţie de rezultat poate începe antrenamentele alături de echipă. Atacantul de 32 de ani va fi aruncat în lupta cu Rapid în partea a doua a meciului.

2. Zie Diabate a scăpat de operaţie la umărul stîng, face kinetoterapie şi a început pregătirile. Fundaşul stînga de 20 de ani va purta un suport special la umăr şi are şanse să înceapă din primul minut sîmbătă, în funcţie de investigaţiile medicale. Izvoranu este cealaltă soluţie pentru postul de fundaş stînga, acesta avînd o evoluţie apreciată la Buzău.

3. Adrian Cristea şi Nicolae Mitea
, ambii contractură la aductori, au efectuat alergări uşoare, iar de azi încep antrenamentele la intensitate maximă. Cristea va fi titular, iar "Nicky" cel mai probabil va intra în partea a doua. Şi Papa Malick, probleme musculare, a început antrenamentele şi va face parte din lotul pentru partida cu giuleştenii.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.