Nationala

Dinu: "În apărare ar fi fost mai buni Moţi şi Tamaş"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cornel Dinu, fostul mare fundaş al naţionalei României, spune că Victor Piţurcă a greşit selecţia la partida decisivă cu Serbia:

"Cu Liţă Dumitru, Ilie Balaci şi Dănuţ Lupu în teren, am fi bătut sigur Serbia, ba chiar am fi făcut un spectacol fotbalistic. Am avut mereu un mijlocaş în plus faţă de sîrbi şi nu am ştiut să proftiăm", a declarat Dinu.

"Nu cred că Dorel Stoica este de nivelul naţionalei, iar dacă a lipsit Goian, mai bine jucau Moţi şi Tamaş în centrul apărării.

La faza golului 1, Raţ era pierdut pe drum, iar după şutul lui Krasici alerga spre careu mijlocaşul Cociş!", a continuat administratorul delegat al lui Dinamo.  Vezi primul gol al Serbiei

"Nu mai sînt valorile de altădată. La un asemenea meci nu avea voie să lipsească Lazăr din echipă. În prima repriză noi n-am avut decît capul lui Mutu din debut şi pătrunderea aceluiaşi Mutu. În repriza a doua am jucat la disperare.

Serbia m-a decepţionat, a fost o echipă modestă. A jucat extrem de pragmatic şi economicos. Nu cred că mai avem vreo şansă de calificare şi nu sînt adeptul ideii de întinerire, ci ar trebui aduşi la lot jucătorii valoroşi", a mai spus Dinu la Recursul Etapei, la GS PTV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.