Nationala

Iancu este intransigent: "Am ajuns la nivelul Andorrei şi Ungariei" :X

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Patronul Politehnicii Timişoara, Marian Iancu, consideră că Mircea Sandu are şi el o parte importantă de vină în eşecul naţionalei României din preliminariile pentru CM 2010.

"Demiterea lui Piţurca este doar una dintre măsurile care trebuie luate. Dar problema este mult mai complexă. Mircea Sandu are şi el o mare parte din vină.

În afară de generaţia minunată, formată pe vremea comunismului şi afirmată după anul 1990, avem generaţia actuală, care ne arată o faţă mediocră a acestui sport", a spus Iancu la Sport Total FM.

"Am luat-o pe cărarea pierzaniei şi mergem către colibele fotbalului european. Problemele apar acum, pentru că baza piramidei stă pe nisip, nu pe un fundament stabil. Am ajuns la nivelul Andorrei sau la nivelul Ungariei.

Pot să spun că în acest moment, cînd se impune o reformă generală, avem în fruntea FRF un om mult prea puternic în fotbalul european.

Nu mai are motivaţie şi nici energie, pentru că a urcat ani de-a rîndul în fotbalul european, iar mai sus de atît nu se poate", a declarat Marian Iancu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.