Nationala

Nicu, anunţat din nou în afara primului 11. Îl vrei în teren?

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

După ce a fost lăsat numai în tribună la meciul de sîmbătă împotriva Serbiei, Max Nicu are şanse minime de a fi introdus în primul 11 al României în partida cu Austria. Mijlocaşul Herthei Berlin a fost folosit în echipa rezervelor la ultimele antrenamente conduse de Victor Piţurcă la Welzenegg şi, cel mai probabil, nu ca începe ca titular duelul din această seară.

Tratamentul de care a avut parte mijlocaşul din partea selecţionerului a fost aspru criticat de către persoane importante din fotbalul românesc. Astfel, foştii internaţionali Ionel Ganea şi Marcel Răducanu au sancţionat decizia lui Piţurcă de a nu se baza pe Nicu în partida din weekendul trecut.

"Ce i s-a făcut lui Max Nicu este penibil. Victor Piţurcă a ignorat statul român.
Toată lumea s-a chinuit ca el să ia cetăţenia repede, iar el nici nu l-a oprit pe banca de rezerve. Şi-a bătut joc de Max, e jenant să îl ţii în tribună după ce s-au făcut atîtea eforturi", a comentat Ganea, completat de Răducanu: ""Piţurcă, la ce jucători are, ar trebui să-l ţină titular meci de meci pe Nicu. Poate că nu vrea Giovani Becali să fie în lot, că nu e jucător sub contract cu el".

Victor Piţurcă a răspuns cu o ironie acuzelor care i s-au adus: "Aici eu decid şi nu accept implicare din exterior. El trebuie să demonstreze că merită să fie titular. Eu l-am convocat în lotul de 22 pentru a vedea dacă reacţionează pozitiv, caz în care ar urma să-l titularizez.

Îl pot lua nemţii?! Da?! Eh, atunci îl voi băga titular sută la sută ca să nu ni-l fure" ;).

Gazeta Sporturilor îl anunţă doar rezervă pe Max Nicu pentru confruntarea de la Klagenfurt, în banda stîngă a liniei de mijloc urmînd a fi titularizat Cristi Tănase.

Crezi că mijlocaşul Herthei ar trebui titularizat?

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.