Liga 1

Claudiu Niculescu: "N-aţi scăpat de mine!"

Articol de Eduard Apostol, Cătălin Gheorghiu  —  joi, 02 aprilie 2009

Claudiu Niculescu, dinamovistul care a dat cele mai multe goluri împotriva Rapidului, este pregătit de derby

- Claudiu, ce faci, poţi să joci sîmbătă cu Rapidul?
- Doamne ajută! Eu sper că da. Am murit de nervi cînd am văzut la meciul de la Buzău că risc să pierd tocmai jocurile importante din cauza problemelor la aductori. O să încep de joi antrenamentele normale şi sper să nu-şi bage diavolul coada şi să fiu bine, sănătos.

- Ai putea evolua în repriza secundă?
- Ideea e că adversarii n-au scăpat de mine! Sper să intru în derby, mai ales că se joacă în Ştefan cel Mare şi vreau să trăiesc din teren acest meci.

- Ştii că eşti cel mai bun marcator al «cîinilor» împotriva giuleştenilor?
- Da? Uau, e bine! Este o onoare, ştiu cum trăieşte suporterul dinamovist un meci contra Rapidului. Mi-ar plăcea să mai marchez, însă, fără falsă modestie, acum, la lupta care există pentru locul 1, prefer să dea gol oricine de la noi, şi doctorul echipei!, numai să batem.

- Sînteţi favoriţi?
- Aşa-mi place să cred. Noi, cei de la Dinamo, ne considerăm cei mai buni. Nu e lăudăroşenie, aşa credem noi. Fără să jignim pe nimeni. Şi sper să o arătăm pe teren.

- Lumea fotbalului consideră Rapidul echipa momentului.
- E vremea faptelor, nu a vorbelor. Cu tot respectul, Rapid joacă bine, dar nu se premiază. Noi ne vedem de ale noastre, ne gîndim la titlul de campioni.

10 goluri a marcat Niculescu în derby-urile cu Rapid, fiind cel mai prolific jucător al "cîinilor" în istoria confruntărilor directe cu giuleştenii

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.