Tenis

Nadal a pierdut în sferturi la Miami cu Del Potro: "O catastrofă" :S

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Spaniolul Rafael Nadal a fost eliminat de argentinianul Juan Martin Del Potro (6-4, 3-6, 7-6[3]) în sferturile Masters-ului de la Miami. Numărul 1 mondial nu reuşeşte să realizeze dubla Indian Wells-Miami şi nici să îşi îmbunătăţească performanţa de anul trecut, cînd a pierdut în finala contra rusului Davydenko.

 

"A fost un meci fantastic pentru public, dar catastrofal pentru mine", a declarat Nadal la conferinţa de presă, vizibil afectat de pierderea partidei. Spaniolul a reuşit să remonteze handicapul primului set, ba mai mult, să conducă cu 3-0 în manşa decisivă :O, dar s-a văzut egalat la 6 şi învins fără drept de apel în tie-break! Unele mingi i-au dat coşmaruri jucătorului de 22 de ani: "Nu m-am concentrat suficient, nu am avut nivelul de altădată. Am avut două breakuri avans şi 3-0 în setul decisiv, dar ce a urmat a fost un dezastru. Oricum, cred că am jucat prost tot timpul".

Del Potro îl va întîlni pe Andy Murray în semifinalele de la Miami, scoţianul învingîndu-l fără drept de apel pe celălalt spaniol Fernando Verdasco (6-1, 6-2). În cealaltă semifinală se vor întîlni în această seară elveţianul Roger Federer şi sîrbul "Nole" Djokovici.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.