Liga 2

Gabi Stan părăseşte Călăraşiul!

Articol de Istvan Deak  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul principal al echipei Dunărea Călăraşi, Gabriel Stan, a hotărît să părăsească gruparea aflată pe locul 3 al Seriei C2. 

 

"Situaţia la echipă a devenit insuportabilă. Sînt conştient că e criză la toate echipele, însă ce se întîmplă la Călăraşi m-a adus la limita puterilor şi a răbdării. Sînt jucători care au primit doar un milion de lei vechi în 3 luni. Sînt unii care vin de la 400 de km. ca să joace pentru această echipă. N-au nici bani de benzină ca să ajungă acasă.

Am încercat să îi ţin concentraţi, motivaţi, însă nu mai putem să ne păcălim. Lipsa de interes a oamenilor din conducere ca să rezolve situaţia echipei, m-a făcut să părăsesc Dunărea Călăraşi. Am adus jucători de valoare, cred că avem cea mai bună echipă din serie, cu şanse reale de a prinde barajul, însă în aceste condiţii financiare nu se poate lucra.

Nici măcar nu am cu cine să vorbesc la club despre probleme financiare în care ne zbatem. M-am păcălit venind la Călăraşi fiindcă am dat peste oameni neserioşi care nu îşi doresc performanţa. Din păcate, au de suferit suporterii călărăşeni care ar merita echipă în liga secundă", a declarat Gabi Stan pentru gsp.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.