Campionate

I-au înnodat

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Wolfsburg i-a administrat campioanei cea mai usturătoare înfrîngere a sezonului şi a devenit în premieră lider în Bundesliga


Ce umilinţă a suferit Bayern, ieri, la Wolfsburg! Exact într-un meci pe care managerul Uli Hoeness îl definea "mai important decît «sfertul» cu Barcelona din Ligă", împotriva unei contracandidate la titlu, campioana Germaniei a încasat un usturător 1-5. Rezultat care pune sub un mare semn de întrebare capacitatea munchenezilor de a cîştiga din nou titlul. Cum a fost posibil un asemenea dezastru?

Oaspeţii au avut prea multe mîini moarte pe teren. Fără Demichelis, suspendat, şi Van Buyten, învoit, antrenorul Klinsmann a mizat în centrul apărării pe Breno. Dar brazilianul adus cu 12 milioane de euro a făcut figuraţie. Iar la reluare, după ce-a ieşit şi Lucio, accidentat, gazdelor li s-au deschis veritabile bulevarde spre poarta lui Rensing.  Spaţii pe care echipa lui Magath, excelent organizată, le-a valorificat prin golgeterii Grafite şi Dzeko, fiecare cîte-o "dublă", cei doi ajungînd la 35 de goluri marcate împreună.

Bayern a fost de nerecunoscut şi în ofensivă. Dacă Toni s-a "scos" întrucîtva egalînd la unu, Podolski a părut un corp străin în echipă. Alt "jalon", Ribery. Obosit după "dubla" cu Lituania, francezul n-a mişcat absolut deloc.

Gol memorabil
Dintre reuşitele lui Grafite, cea mai gustată de public a fost cea de 5-1. Atacantul Wolfsburgului a slalomat printre Ottl şi Lell, a depăşit inclusiv portarul, după care i-a executat pe bavarezi cum numai un brazilian ştie s-o facă. A expediat balonul în plasă cu călcîiul, sub privirile adversarilor sideraţi!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.