Liga 1

Dulcea victorie

Articol de Cristian Marinescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

"Dubla" lui Adi Dulcea a întors meciul şi i-a împins pe gorjeni spre liga a doua


Argeşul a cam gîfîit ieri. Noul diamant al "naţionalei", Cristi Tănase, a venit obosit de la acţiunile lotului reprezentativ, iar gorjenii au început în forţă meciul, Raskovici aducîndu-i repede în avantaj.

N-a fost însă mai mult decît un foc de paie, pentru că Adrian Dulcea, cel care va fi MVP-ul partidei, a pus un "cap" la lovitura liberă executată de Tameş (33) şi partida capăta alt curs.

Pauza i-a întărit pe băieţii lui Ionuţ Badea şi acelaşi Dulcea a mutat toate punctele spre vestiarul propriei echipe. Cei de la Pandurii au avut în 3 rînduri ocazia de a egala, însă Cîrţu nu s-a ales decît cu nervi. Şi cu multe griji, pentru că drumul spre divizia secundă pare tot mai clar.


Ştirile meciului:

> "Centralul" Ivan a prelungit meciul cu nu mai puţin de 8 minute din cauza faptului că au fost multe întreruperi. Mircea Stan şi-a spart capul (81), apoi arbitrul l-a eliminat pe Poenaru şi s-a răzgîndit după cîteva zeci de secunde.

> Cîrţu n-a venit la conferinţă. "Aşa arbitraj n-am văzut în viaţa mea", a zis el în drum spre autocar.

> Alex Piţurcă, cel care l-a accidentat grav pe Cîrstoiu în meciul tur, a fost huiduit ieri la fiecare atingere de minge.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.