Campionate

Kanoute l-a egalat pe Suker în topul celor mai buni marcatori străini din istoria Sevillei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 06 aprilie 2009

Atacantul din Mali, Frederic Kanoute, a devenit al patrulea marcator din istoria lui FC Sevilla, după ce în partida cu Recreativo Huelva a înscris al 90-lea său gol pentru gruparea andaluză şi l-a egalat în top pe fostul internaţional croat Davor Suker, informează Marca.

Fostul vârf al lui West Ham şi Lyon a punctat în minutul 32 al meicului pe care formaţia antrenată de Manolo Jimenez l-a câştigat sâmbătă seară pe terenul lui Recreativo Huelva cu scorul de 1-0.

În urma acestei performanţe, Kanoute şi-a trecut în cont al 20-lea său gol din actuala stagiune şi, totodată, reuşita cu numărul 90 în tricoul lui FC Sevilla, echipă pentru care evoluează din vara lui 2005, când a fost cumpărat de la Tottenham.

Mai mult, jucătorul african în vârstă de 31 de ani a ajuns pe locul 4 în topul celor mai buni marcatori din istoria Sevillei, la egalitate cu Davor Suker, care în perioada 1992-1997 a înscris 90 de ori pentru concitadina lui Betis. Kanoute şi fostul internaţional croat sunt cei mai buni marcatori străini ai Sevilliei, fiind depăşiţi în topul al-time al golgheterilor clubului andaluz doar de Guillermo Campanal, Juan Arza şi "Pato" Araujo.

NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.