Preliminarii CM 2010

"Coşmarul" României, Srecko Katanec, a demisionat de la naţionala Macedoniei după un conflict cu Pandev

Articol de Gazeta Sporturilor   —  luni, 06 aprilie 2009

Selecţionerul echipei naţionale a Macedoniei, Srecko Katanec, a decis, luni, să renunţe la funcţie din cauza unei dispute pe care a avut-o cu atacantul Goran Pandev, înainte de meciul cu Olanda din preliminariile CM 2010, informează Reuters. Katanec este antrenorul care a condus naţionala Sloveniei în 2001, în "dubla" care i-a barat accesul naţionalei României către CM 2002.



"Am demisionat nu pentru că am pierdut partida cu 0-4, ci din cauza unui conflict minor cu Pandev, care a stricat atmosfera de la echipă. Mulţi dintre jucători au vrut să afle cum a ajuns incidentul în presă şi nu pot accepta un astfel de comportament, îmi este imposibil să mai lucrez la echipă", a declarat Srecko Katanec.



Tehnicianul în vârstă de 45 de ani a adăugat că naţionala Macedoniei are şanse să ocupe locul secund în Grupa 9 din preliminariile CM 2010, iar calificarea la baraj ar detensiona atmosfera la lot.



Katanec a refuzat să spună din ce motiv s-a certat cu Pandev.



Olanda ocupă primul loc în grupă, cu 15 puncte după 5 meciuri, în timp ce Macedonia este pe 4, cu 3 puncte după 4 jocuri. Locul secund este ocupat de Scoţia, cu 7 puncte după 5 jocuri.



Ocupantele primelor locuri din cele nouă grupe se califică automat la Campionatul Mondial din Africa de Sud, iar cele mai bune 8 clasate de pe locurile secunde vor disputa baraje.



Sursa: Newsin

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.