Liga 1

Dumitru Dragomir: "Nu-i vor da drumul lui Becali, vor să vedem ce păţim dacă ne punem cu ei" :S

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 06 aprilie 2009

Şeful LPF, Dumitru Dragomir, susţine că toată tevatura cu arestarea şi judecarea lui Gigi Becali este de fapt un exemplu dat tuturor celor care au avut ceva de zis la adresa procurorilor şi Justiţiei:

"Ferească Dumnezeu de mai rău! Becali a înjurat pe multi si a deranjat pe multi, pentru asta trebuia sa fie judecat. S-au dat in spectacol, este o facatura. Unde sunt aia pe care i-a sechestrat? Ce tara este asta? Pe timpul lui Stalin sa facea asta. Nu zic ca nu ar fi vinovat de ceva, dar nu acum dupa atat timp. Imi este frica sa mai spun alte lucruri.

Aceasta nenorocire se poate abate asupra oricui.
Procurorii vor sa bage lumea nevinovata, sa-i curete pe jurnalisti, este un razboi total",a declarat Dragomir.

Daca Cristian Tudor Popescu l-a aparat pe Becali, care l-a atacat tot timpul pe unde l-a prins, spunand ca sunt abuzuri mari si nimeni nu face nimic, va dati seama unde am ajuns...Dupa parerea mea nu o sa-l puna in libertate. Vor sa arate ce se va intampla daca ne punem cu ei", a mai spus presedintele Ligii.

"La procesul lui Ceausescu n-a fost atata armament cum a fost la procesul Becali. Sa vedem ce se va decide si mai discutam", a incheiat Dragomir la Sport Total FM.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.