Nationala

Victor Piţurcă: "Sînt dezbinaţi"

Articol de Viorel Tudorache  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Aceasta este explicaţia pe care selecţionerul o va da joi Comitetului Executiv, prin intermediul lui Lupescu, pentru ratarea calificării la CM 2010


Selecţionerul a întocmit deja un raport prin care încearcă să iasă basma curată după eşecurile usturătoare din "dubla" cu Serbia (2-3) şi Austria (1-2).

Piţurcă  nu îşi face griji în privinţa demiterii  (video)

Nu vine la Comitetul Executiv
Nu este o noutate. Victor Piţurcă nu consideră că trebuie să dea socoteală Comitetului Executiv FRF. Nu s-a prezentat niciodată în faţa acestui for de la revenirea sa în funcţia de selecţioner, în noiembrie 2004. :X

La şedinţa de joi, tehnicianul a fost invitat chiar de preşedintele Mircea Sandu. "N-am nici cea mai mică legătură cu Comitetul Executiv", a spus recent Victor Piţucă. Raportul său va fi prezentat de Ionuţ Lupescu. O pondere importantă acestuia se referă la jucători.

Dumitru Dragomir nu-l vede pe Piţurcă vinovat  (video)

Surse apropiate lui Piţi au dezvăluit pentru Gazeta Sporturilor că antrenorul va invoca în mod special faptul că "tricolorii" n-au mai fost la fel de uniţi ca în preliminariile Euro 2008. :o

"Fără entuziasm"
Selecţionerul mai acuză şi alte aspecte sesizate la "tricolori", care în opina lui au contribuit decisiv la ratarea calificării:

1. N-au mai dat dovadă de entuziasm
2. A lipsit concentrarea
3. Neimplicarea la jocuri şi antrenamente :o
4. Efectiv incomplet. Au lipsit: Chivu, Fl. Petre, Ogăraru, Mureşan (accidentaţi), D. Goian (suspendat cu Serbia), Ghionea (suspendat)
5. Forma precară a unor jucători;)
6. Lipsa de responsabilitate la fazele fixe. Principalul vizat Florin Costea, considerat vinovat de faptul că nu a intervenit pe traiectoria balonului la faza autogolului lui Dorel Stoica, în meciul cu Serbia


Reguli noi
O parte a membrilor Comitetului Executiv al FRF vor cere joi schimbarea condiţiilor de colaborare cu noul selecţioner, nemulţumiţi de relaţia pe care acest for a avut-o cu Victor Piţurcă. "Vrem ca tehnicianul «naţionalei» să răspundă în faţa acestui for. Comitetul să stabilească condiţiile financiare, dar şi criteriile de performanţă, care vor fi stipulate în noul contract", a spus unul dintre reprezentanţii Comitetului Executiv.


"Cu Serbia ne-a costat lipsa de concentrare la fazele fixe, iar cu Austria ştiam dinainte că vom pierde din cauza atmosferei negative din jurul echipei naţionale"
DECLARAŢIA ZILEI: VICTOR PIŢURCĂ, selecţionerul României

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.