Liga 1

Mircea Rednic: "Prostie multă!"

Articol de Ioana Mihalcea  —  miercuri, 08 aprilie 2009

Mircea Rednic îi acuză dur pe cei care contestă jocul lui Dinamo, dar şi pe olteni, care au solicitat control antidoping


- Domnule Rednic, Craiova a cerut ca dinamoviştii să facă testul antidoping. Cum comentaţi?
- Unii zic ba că ne ajută arbitrii, ba că facem blaturi, ba că sîntem drogaţi! Atîta prostie nu credeam să existe! Nu e corect, dar se spun lucrurile doar aşa, ca să avem ce discuta. Cînd jucăm prost, asta este, dar şi cînd jucăm bine trebuie să căutăm scuze? Noi trebuie să ne demonstrăm valoarea, chiar dacă îi deranjează pe mulţi că sîntem echipa de pe primul loc. Chiar trebuie să batem Steaua cu 10-0, în Ghencea, ca să zică lumea că jucăm bine?

- E mai dificilă partida de la Craiova decît cea cu Rapid?
- A trecut euforia după jocul cu Rapid, ce să sărbătorim atît? A fost un meci important, dar e mai greu cu Craiova din cauza atmosferei. Oltenii nu au presiune, jucătorii stau bine în teren, sînt organizaţi. Îmi place Costea, au şi un mijloc solid, pasează. Îmi plac meciurile astea, cu atmosferă încărcată.

- Cu o victorie în Bănie se apropie Dinamo de titlu?
- O să luăm o opţiune serioasă pentru titlu dacă batem Craiova şi Vasluiul, pentru că sînt echipe puternice. Trebuie să muncim mult însă ca să obţinem aceste şase puncte.


"E foarte bine că ei se cred cîştigători. Ne mobilizează declaraţiile lor"
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

"Craiova a demonstrat că e o echipă puternică, nu este ieşită din lupta pentru titlu. Mititelu trebuie apreciat pentru tot ce a realizat acolo"
Vasile Turcu, vicepreşedinte Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.