Preliminarii CM 2010

Ujfalusi se retrage din naţionala Cehiei după scandalul cu prostituate în care a fost implicat

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Căpitanul naţionalei Cehiei, Tomas Ujfalusi, nu va mai evolua în viitor pentru prima reprezentativă, după ce la finaul partidei pierdute în faţa Slovaciei, scor 1-2, în preliminariile Cupei Mondiale din 2010, a fost suprins într-un local de noapte în compania unor prostituate, informează AFP.

"Renunţ să mai îmbrac tricoul echipei naţionale ca urmare a situaţiei în care se află Federaţia de Fotbal a Cehiei, dar şi a scandalurilor care au ţinut prima pagină a ziarelor în ultima vreme", a spus într-un comunicat fundaşul lui Atletico Madrid.

Ujfalusi, în vârstă de 31 de ani, a bifat 78 de selecţii în prima reprezentativă a Cehiei, pentru care a şi marcat două goluri.

Fostul coechipier al lui Adrian Mutu de la Fiorentina împreună cu alţi cinci colegi de-ai săi de la naţională, printre care şi atacantul Milas Baros, au fost surprinşi de paparazzi în timp ce se distrau într-un restaurant în compania unor prostituate
, la scurt timp după înfârngerea pe care Cehia a suferit-o pe teren propriu în faţa Slovaciei, scor 1-2, în preliminariile Campionatului Mondial din 2010.

NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.