Campionate

Juventus i-a reziliat contractul fundaşului Jorge Andrade

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Oficialii lui Juventus Torino au anunţat, miercuri, că i-au reziliat angajamentul fostului internaţional portughez Jorge Andrade, care în actuala stagiune nu a evoluat în nicio partidă oficială pentru gruparea bianconeră din cauza problemelor medicale, informează Reuters.

Apărătorul central în vârstă de 30 de ani a fost achiziţionat de Juventus în vara lui 2007 de la Deportivo la Coruna pentru 10 milioane de euro. Fostul jucător al lui FC Porto s-a confruntat cu repetate accidentări la genunchi şi a bifat numai 4 prezenţe în Serie A, toate în sezonul trecut.

Andrade (50 de selecţii şi 3 goluri în naţionala Portugaliei) a fost supus în toamna trecută la cea de-a treia intervenţie chirurgicală de la transferul său la echipa torineză şi nu a mai apucat să evolueze niciun minut în stagiunea curentă.

Conducerea lui Juventus a anunţat încă din iarnă că ar putea recurge la această decizie, deoarece staff-ul medical al clubului s-a declarat rezervat în privinţa şanselor lui Andrade de a mai juca la nivel înalt.

NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.