Liga 1

Denis Alibec scos din lot de Victor şi Ioan Becali?

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Denis Alibec ratează meciul cu Steaua pentru că a refuzat să semneze un contract de impresariat cu Victor şi Ioan Becali


În conflict cu Ion Marin, Denis Alibec nu mai prinde nici lotul lărgit la Farul. Explicaţia? Surse apropiate fotbalistului au dezvăluit: "Ion Marin i-a prezentat lui Denis un contract de impresariere cu firma lui Victor şi a lui Giovanni Becali. Băiatul a refuzat să semneze şi de aceea nu mai prinde echipa!". Alibec a fost trimis acasă din Bucureşti şi a ajuns la Constanţa aseară, cu trenul! În locul lui, "Săpăligă" l-a chemat pe Cosmin Matei, ca să completeze lotul de 18 pentru jocul cu Steaua, de mîine seară.

Mama atacantului pe care Mircea Sandu îl vede "noul Van Basten" a izbucnit în lacrimi cînd a fost chestionată pe acest subiect: "E un zvon pe care îl ştiu, dar mi-e greu să zic ceva despre domnul Giovanni, deoarece nu e o informaţie de care să fiu sută la sută sigură". Ion Marin a comentat: "Domnule, eu nu pot să-i impun unui jucător să semneze cu un anumit agent. Alibec va juca la Farul atunci cînd o să consider eu că poate ajuta echipa!".


"Nu mi s-a părut normal să semnez cu un agent aşa, de capul meu. Am 18 ani, era firesc să-mi consult familia înainte de a lua o decizie"
DENIS ALIBEC, atacant Farul

 "Alibec are semnat deja un contract de impresariere cu un sloven pînă în anul 2010. Noi n-aveam cum să-l luăm, chiar dacă voiam. E un nonsens. FRF nu înregistrează două contracte de felul ăsta"
Victor Becali, impresar FIFA

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.