Liga 1

Viorel Moldovan: "Sînt nemulţumit de jocul pe care l-au practicat azi băieţii mei" :X

Articol de Cristian Lapa  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul Vasluiului, Viorel Moldovan, s-a declarat mulţumit de victoria obţinută în faţa Oţelului (2-1), dar nu şi de jocul echipei sale.

“Importante sunt cele trei puncte, pe care le-am cîştigat greu. Băieţii merită felicitări pentru victorie, nu şi pentru jocul practicat. E o victorie de moral, ţinînd cont că mergem la Dinamo. Trebuie să revizuim jocul. Dacă mergem aşa în Ştefan cel Mare ne va fi foarte greu. Am avut 2-0 şi trebuia să avem un meci frumos, dar ni l-am făcut greu şi am avut probleme în final”, a spus Moldovan, care nu a dorit să-şi critice jucătorii.

“Aştept de la toată lumea foarte mult şi nu am să dau niciodată nume. O să am discuţii cu aceşti jucători”, a mai spus tehnicianul vasluian.

Moldovan susţine că echipa sa nu are nici o şansă la cupele europene cu un asemenea joc. “Dacă jucăm aşa este foarte greu să ne gîndim la UEFA. Trebuie să ne trezim, fiindcă nu e greu cu un asemenea joc. Se pare că nu ne prea prieşte să jucăm la lumina zilei. Astenia de primăvară ne-a lovit prea tare”, a conchis Viorel Moldovan.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.