Liga 1

Obsedantul X

Articol de Ionel Luţan  —  Monday 30th of November -0001 12:00

După ce i-a băgat în joc pe ilfoveni, cu un autogol, Octavian Abrudan a adus, în prelungiri, un punct norocos pentru "stegari"


Lucescu junior vrea în UEFA, dar echipa sa nu sperie pe nimeni în deplasare. În afara unei victorii pe terenul "lanternei" din Buzău, acum 7 luni, ardelenii au pedalat mereu în gol. Poate tocmai de aceea, ieri au apăsat pe acceleraţie încă din start, dar Cristescu (8), Surdu (12) şi Oros (13) s-au întrecut în ratări. Golul lui Cătălin Munteanu (19) a venit firesc, însă norocos. Şutul de la marginea careului a fost deviat uşor de Vitinha, suficient cît să-l păcălească pe "Babicu", spectaculos doar la mingile uşoare.

Braşovenii au terminat benzina după pauză, prilej pentru adversari să puncteze de două ori în 8 minute. Autogolul lui Abrudan (62) şi lovitura de cap a lui Ganea (70) au întors meciul şi ilfovenii vedeau în faţa ochilor primul succes din retur. Deşi au rămas fără energie, "stegarii" n-au rămas şi fără noroc: în prelungiri, acelaşi Abrudan pus latul pentru un nou egal marca Răzvan Lucescu!


"Propun să jucăm doar 85 de minute, poate aşa reuşim să cîştigăm şi noi. Nu ştiu pe cine am supărat sau ce am greşit de sîntem egalaţi mereu pe final"
Liviu Ciobotariu, antrenor CS Otopeni

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.