Rugby

Alin Petrache, despre bătaia de azi: "Vom lua măsuri extrem de drastice"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Preşedintele Federaţiei Române de Rugby, Alin Petrache a declarat că va lua o decizie foarte drastică cu privire la partida dintre Dinamo şi Farul, care s-a întrerupt în minutul 8 din cauza unei bătai generale.

"Bucuria numirii mele în funcţia de preşedinte a durat foarte puţin. M-am gîndit că avem probleme doar la naţională, dar văd că sînt probleme grave şi la echipele de club. Avem un joc puternic, este un sport bărbătesc.

Am convocat luni dimineaţă pe toata lumea care a participat activ sau inactiv la acest incident. Nu vreau ca acest sport să se transforme în bătaia de azi.

Totuşi este un sport şi trebuie să predomine fair-playul. Mă gîndesc că cele două echipe au avut presiunea rezultatului, probleme cu salariile, probleme în afara sportului şi toate astea au dus aici. Am cerut DVD-ul de la televiziunea care a transmis şi îl voi da comisiilor pentru a decide.

Vom lua nişte măsuri extrem de drastice, pentru că nu trebuie să mai permitem aşa ceva. Toată povestea cu georgienii cred că este o speculaţie", a declarat la Sport Total FM Alin Petrache.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.