Liga 1

Decis de faze fixe

Articol de Viorel Tudorache  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Rezultatul a fost decis din două lovituri libere contestate vehement de ambele tabere

Rapidiştii au venit la Urziceni hotărîţi să spele umilinţele cu Dinamo (0-3) şi cu Timişoara (0-2). Marian Rada i-a trecut în rezervă pe "Păpuşa" Andrade, Bozovici şi pe M. Constantin, iar pe Cesinha l-a lăsat acasă. Tehnicianul a schimbat şi sistemul de joc. A renunţat la falimentara aşezare cu un singur vîrf şi a folosit, în premieră în acest retur, clasicul 4-4-2, cu Djalovici şi Joao Pinto în avanposturi. Cu toate astea, Rapid nu s-a prea văzut în ofensivă. ;)

Mai tehnică şi cu o viteză în plus, Unirea a dominat. Tibi Bălan (19) ratat prima mare ocazie, "cap" milimetric, pe lîngă bară. Rapid a deschis scorul, contrar cursului jocului. Pădureţu a comis un henţ la 17 metri de propria poartă. Banca Unirii a explodat, simţind pericolul. N-au scăpat, J.P. Andrade (23) plasînd mingea la rădăcina barei: 0-1.

Dublă lovitură
Rănită, Unirea a presat, căutînd cu disperare egalarea. A găsit-o, dar dintr-o fază controversată. Bilaşco (69) a transformat lovitura liberă de la 20 metri dictată eronat şi inexplicabil de Augustus Constantin. La aceeaşi fază, arbitrul a închinat şi balanţa numerică, eliminîndu-l pe Spadacio. În 10, Rapid s-a apărat pînă în final. Galamaz (75) a găsit doar bara, :O iar Onofraş şi Varga (84) au irosit şi ei şansa unei victorii in extremis.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.