Liga 1

Arman Karamian: "Sîntem o echipă mare"

Arman Karamian

Articol de Adrian Bucur  —  luni, 13 aprilie 2009

După ce a decis ultimele două meciuri, Arman Karamian e convins că Poli Timişoara poate lua titlul

- Arman, ţi-ai făcut un cadou frumos de iepuraş...
- Sînt foarte fericit. Avem Paştele şi avem un motiv în plus să sărbătorim. Dacă nu cîştigam aş fi fost foarte trist.

- Ai decis meciul cu Rapid, acum şi pe cel cu Universitatea Craiova. Eşti arma secretă a echipei?
- E meseria mea să dau goluri şi cînd o fac sînt extrem de fericit. Nu aş putea însă să am aceste realizări fără băieţii alături de care joc. Am demonstrat cu Craiova că sîntem o mare echipă.

- Ai ajuns să vorbeşti mai mult decît Artiom. Te deranjează?
- (rîde) Asta e. A venit şi rîndul meu. Am aşteptat de mult această perioadă. Îmi era dor să joc, mi s-a dat şansa şi în sfîrşit am putut demonstra cu adevărat ce pot.

- Această victorie vă apropie de titlu?
- Mă bucur în primul rînd că echipa a jucat extraordinar şi sînt sigur că dacă vom continua în maniera asta vom cîştiga campionatul. Este foarte important însă să rămînem cu picioarele pe pămînt.

Gabi Balint, antrenor Poli Timişoara
"Arman? Pot să-l mai scot acum din echipă. E arma mea, sper să nu-şi termine gloanţele. Să nu-l uităm pe Gigel, care a fost cel mai bun om de pe teren"

Dan Alexa, căpitan Poli Timişoara
"Acum se poate spune că am intrat în lupta pentru titlu, dar fără punctele de la TAS ne va fi foarte greu să ne impunem"

Cisovsky ratează Cupa
Accidentat la cot în partida cu Craiova (1-0), fundaşul slovac Marian Cisovsky e incert pentru partida de Cupă, de miercuri, de la Cluj-Napoca, contra Gloriei Bistriţa. Luxaţia la cot a stoperului a necesitat o faşă medicală, care îi va fi scoasă după trei zile, lucru pentru care slovacul nu s-a antrenat ieri alături de colegii săi. Altfel, Borbely s-a antrenat separat ieri, la sală, mijlocaşul şchiopătînd puţin la piciorul stîng. (Dana Surulescu)

Taborda, cu fiica la antrenament
Pedro Taborda a avut parte de susţinere specială la antrenamentul de ieri dimineaţă, unde a venit însoţit de fiica sa. În vîrstă de doar 8 ani, Ines a jonglat cu mingea de joc pe toată durata antrenamentului. Familia portarului a sosit din Portugalia zilele trecute, mutîndu-se pentru o perioadă la Timişoara, pentru a fi alături de lusitan. "Sînt foarte fericit că am din nou familia alături de mine, mi-au lipsit mult în acest timp", a declarat Taborda.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.