Liga 1

"Escrocherie!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Iancu nu va veni la meci, acuzindu-l pe Lupescu ca a delegat o brigada care va ajuta pe Dinamo. Meci Dinamo cu Poli Timisoara. Prefata: deja clasicul scandal intre conducatori. Patronul banatenilor, Marian Iancu, a atacat delegarea arbitrului Ovidiu Hategan la partida de diseara. "stim foarte bine ca la Dinamo administratia e cu mult mai profesionista decit echipa! Are si rezultate mai bune. stiam de multe zile ca va fi pus acest arbitru. Eu nu cred ca va fi un arbitraj echidistant!", a rabufnit Iancu aseara la stirile Sportive ale Antenei 1.

seful lui Poli a continuat, trimitind sageti si spre Ionut Lupescu, directorul general al FRF, care face delegarile: "Atit timp cit presa stia de trei zile cine va arbitra, inseamna ca este o mare escrocherie a lui Lupescu. A lasat  special sa se scurga o astfel de informatie pentru ca Dinamo sa-si poata lua masuri. E foarte clar ca arbitrii buni, care vor sa aiba o cariera, fug de meciurile lui Dinamo.Toti, in afara de Corpodean. Nici n-o sa merg la meci! Este maximum de protest pe care-l pot face. Mi-e scirba! Ce sa fac, sa vin iar cu echipa a doua?".

"Fara circ!"

Pe un ton calm a replicat Vasile Turcu: "Am tot respectul pentru investitiile Timisoarei, Poli joaca destul de bine. Poli e in top, o premiera de cind se fac investitii mari la echipa. Dar actuala conducere a lui Dinamo nu mai vrea circ. Lasati jucatorii sa se exprime doar in teren! Toti s-au obisnuit sa faca numai presiuni cind joaca impotriva noastra. A devenit ceva clasic si la Timisoara, anul trecut au bagat echipa a doua sau a treia. Noi ne respectam adversarii doar in afara gazonului, pe teren nu avem nici un respect pentru nimeni!".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.