Liga 1

Marius Constantin va fi iertat

Articol de Cătălin Popescu, Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Deşi a refuzat să intre pe teren la Urziceni, Marius Constantin va fi iertat de conducere

Şefii din Grant au decis să nu-l amendeze pe Marius Constantin după incidentul de sîmbătă, de la Urziceni. Directorul tehnic Nicolae Manea îi ia apărarea şi spune că nu se va dispune nici o măsură împotriva fundaşului: "De ce să-i dăm amendă? Marius nu se simţea prea bine şi i-a spus asta lui Rada. A făcut un lucru bun pentru că aşa a fost introdus un fotbalist mai bine pregătit decît el. Oricum, eu nu mai eram pe bancă în acel moment şi Marian ştie mai bine ce a fost acolo".

Etapa trecută, fundaşul de 24 de ani a refuzat să intre pe teren în minutul 83, cînd Rada l-a chemat de la încălzire pentru a-l introduce în locul lui Ricardo Fernandes. Aflînd că va trebui să joace pe postul de fundaş central stînga, Marius a replicat: "Nu pot să joc acolo, presiunea e prea mare!". Astfel, "principalul" giuleştean a fost nevoit să apeleze la Mardare, abia revenit după o contractură.

"Nu e normal ca jucătorii să plece o săptămînă de la echipă pentru a-şi vizita familiile. Antrenorii trebuie să fie mai drastici cu fotbaliştii"
GEORGE COPOS, după Dinamo - Rapid 3-0

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.